Cumartesi, Nisan 27Kırklareli Üniversitesi Uygulama Gazetesi

Kırklareli Üniversitesi’nden Uzaktan Eğitim Kararı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de etkisini hızla sürdüren yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle üniversitemiz, 2020-2021 Eğitim-öğretim yılı güz döneminde dersleri uzaktan eğitim yoluyla, çevrimiçi (online) olarak sürdürme kararı aldı.

Ülkemizde, eylül ayının gelmesiyle birlikte tekrar tırmanışa geçen koronavirüs salgını nedeniyle eğitim-öğretim kurumları salgının seyrine göre kararlarını alıyor. Üniversiteler Sağlık Bakanlığı’nın tavsiyesi üzerine eğitim-öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yöntemleriyle devam etme kararları almaya devam ediyor.

Kırklareli Üniversitesi, 2020-2021 güz döneminde uzaktan eğitim yoluyla eğitime devam etme kararını aldı. 09.09.2020 tarihinde Üniversitemizin 110 Sayılı Senato Toplantısında alınan karar gereğince; üniversitemizin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz döneminde eğitim-öğretim faaliyetlerine uzaktan öğretim yöntemiyle devam etmesi kararlaştırıldı.

Hazırlayan: Öğr. Gör. HALUK KESKİN