Perşembe, Nisan 25Kırklareli Üniversitesi Uygulama Gazetesi

Kırklarelispor Yeni Sezona Beraberlikle Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda gösterdiği performansla gözleri üstüne çekmişti.

Bu sezon Koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacak TFF 2. Lig 20 Eylül 2020 Pazar günü start alırken, Kırklarelispor sahasında Sivas Belediyesini ağırladı.

Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan Sivas Belediyesi 9. Dakikada Ozan Kılıçoğlu’nun topu filelerle buluşturmasıyla deplasmanda 1-0 öne geçti. Karşılaşmasın ilk yarısı bu sonuçla tamamlanırken, Kırklarelispor teknik direktörü Bilgin Erdem maçın ikinci yarısında oyuncu değişiklikleri ve taktiksel dokunuşlar gerçekleştirdi.

Oyuna 61. Dakikada Mert Sinan Pekesen’in yerine dahil olan Atakan Arslan, oyuna girdikten iki dakika sonra 63. Dakikada Kırklarelispor adına beraberlik golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki ekip sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Kırklarelispor gelecek haftada 26 Eylül 2020 Cumartesi 15:00’te Vanspor FK’ya konuk olacakken, Sivas Bld. yine aynı gün ve saatte kendi sahasında Bayburt ÖİS ile karşılaşacak.

İşte TFF 2. Lig Kırmızı grupta ilk haftanın toplu sonuçları, puan durumu ve gelecek müsabaka programı:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 1. Hafta Toplu Sonuçlar
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 1. Hafta Puan Durumu
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 2. Hafta Maç Programı

Hazırlayan: Öğr. Gör. MALİK ASLANYÜREK

Paylaş:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir