Cuma, Nisan 19Kırklareli Üniversitesi Uygulama Gazetesi

Amazon Prime Türkiye’de

Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde faaliyete başlayan dünya alışveriş devi Amazon’un Prime hizmeti ülkemizde kullanıma sunuldu.

19 ülkede 150 milyondan fazla abonesi bulunan Amazon Prime sonunda ülkemizde de hizmete sunuldu. Amazon tarafından yapılan açıklamada Amazon’un alışveriş hizmetlerinin yanı sıra eğlence servislerini tek çatı altında bulabilmek mümkün. Prime aboneleri Amazon Original sayesinde ödüllü dizi ve filmleri izleyebiliyor. Prime hizmeti aynı zamanda oyun dünyasında indirimler sunuyor.

Amazon Prime Aylık Ücreti Ne Kadar?

Amazon Prime hizmetine www.amazon.com.tr/prime adresi üzerinden aylık 7,90 TL karşılığında abone olulabilirken, Amazon’un yaptığı açıklamada üye olan herkesin hizmetten 30 gün boyunca ücretsiz yararlanabileceği belirtiliyor.

Amazon Prime ile Günlük Teslimat

Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Mariott, bu hizmeti ülkemizdeki müşterilere ulaştırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Ayrıca Mariott açıklama şunları kaydetti:

“Amazon.com.tr’yi hizmete açtığımızdan bu yana müşterilerimize hızlı teslimat hizmeti sağlayabilmek adına birçok adım attık. Amazon Prime ile birlikte İstanbul, Bursa ve Kocaeli’deki müşterilerimiz siparişlerini aynı gün içinde teslim alabilecek. Müşterilerimiz, eşi benzeri görülmemiş hızlı teslimat deneyiminin tadını çıkarabilecek.

Ayrıca Amazon Prime, ödüllü film ve dizilere erişim ve oyun kanalı aboneliklerinin yanı sıra çok daha fazla ayrıcalık sunuyor. Her bir yan faydayı ayrı ayrı düşündüğümüzde oldukça değerli bir paketi cazip bir fiyatla müşterilerimizle buluşturduğumuz için çok memnunuz.”

Bedava ve hızlı kargo hizmetiyle öne çıkan Amazon Prime, geçerli ürünlerde İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de 50 TL ve üzeri alışverişlerde aynı gün teslimat hizmeti sunuyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Manisa, Bolu ve diğer 10 ildeki üyeler ise harcama limiti olmaksızın ertesi gün teslimat hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Açılışta Samsung, Under Armour, Maybelline, LEGO, Philips, Omo, Prima, L’oreal Paris, Puma, Bose, HP, Lenovo ve daha birçok marka Prime teslimat kapsamında tüketicilerle buluşuyor.

Amazon Prime’dan Sorumlu Başkan Jamil Ghani de Türkiye’deki müşterilerin, bugünden itibaren 19 ülkede 150 milyon aboneye erişen ayrıcalıklı üyelik servisi Amazon Prime’ın tüm ayrıcalıklarından faydalanabileceğini aktararak, “Seçili şehirlerde aynı gün ve ertesi gün teslimat hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimiz, ayda sadece 7,90 TL karşılığında geniş bir ürün yelpazesini bedava ve hızlı kargo seçenekleriyle satın alabilirken, ödüllü film ve dizi içeriklerinin yanı sıra Prime üyelerine özel indirimlere de erişebilecek. Amazon Prime’ın Türkiye’deki tüketicilerin alışveriş deneyimine değer katacağına inanıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Amazon Prime’da Hangi Fırsatlar Mevcut?

Amazon Prime’ın müşterilerine sunduğu fırsatlar aşağıdaki gibi sıralanıyor:

Birçok kategoride geçerli üründe geçerli bedava ve hızlı kargo.

Prime Video, Tom Clancy’s Jack Ryan, Good Omens, Modern Love ve The Marvelous Mrs. Maisel’i de içeren Amazon Original TV dizilerinin yanı sıra All or Nothing: Manchester City, Steven Gerrard’s Make Us Dream ve El Corazón de Sergio Ramos gibi spor belgesellerine ve The Upside, The Aeronauts gibi Amazon Original filmlerinin de bulunduğu geniş film ve dizi yelpazesine Türkçe altyazı seçeneğiyle erişim.

Prime Gaming, League of Legends, Teamfight Tactics, Black Desert Mobile gibi oyunlar ve oyun içi içeriklere erişme avantajınına ek olarak her ay ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv kanalı aboneliği. Popüler markaların ürünlerinde özel indirimlere erişim. Prime Day, sadece Prime üyelerine özel Amazon’un dünya çapında düzenlediği yılın en büyük indirim günleri Prime Day’e özel indirim ve fırsatlara erişim.

Hazırlayan: Öğr. Gör. MALİK ASLANYÜREK

Paylaş:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir